Kisah hisap tetek besar masalleh dating tunisian men

Cuma separuh je dia dpt msuk tu pun mmg dh santak hisap2 btng aku smbil keluar masuk tngn aku gosok2 kt bahu dia trus jln kt tetek dia.lps hisap btng aku, aku trs tarik dia amik beg tadi, aku trs sarung dia baju kurung moden satin warna biru yng dia bagi tu.je aku srng kn dia, aku ke blkng skit sbb aku nk tngk dia puas2 dpn mata aku pkai satin n x pkai bra n panties, mmg sexsi…btng aku mmg dh keras gila masa tu..

aku trus pusing park btng aku kt buntut dia ngn kain satin tu.sdp aku gosok2 kn btng aku kt situ berlapik ngn kain aku meraba kt tetek dia n suara dia mmg meraung kesedepn aku ngh kiss kt leher dia n telinga dia.psng kn bdn dia trus je kiss mulut btng aku dia park kt pepek diatngn aku meraba kt buntut dia tetek dia duk gesek2 kt badan aku.msing2 stim gila masa tu.trus ckp, syg, cpt lh msuk btng sayg dh x thn sngt ni plssss syg…….

lurut seluar jeans dia.now, dia Cuma pkai bra n panties aku tngk body dia puas2 then dia trus pluk aku n kiss mulut lagi this time mmg gns..

tngn dia dh mula bukak butng sluar pendek kiss,dia bukak baju aku n aku bukak abis seluar aku mmg dh keras gila.dia trus pgng btng aku n belai.

tiba2 dia dh x melwn lg dial g keluar kn lidah dia jilt kt lubng tmpt air aku keluar mmg rasa nilu bila kene wat mcm tu..rupa2 nya dia dh leh trima telan air aku.semua dia telan…..

dh abis keluar semua aku pun baring kt sebelah dia smbil berpelukan.. dia lap kn bdn aku.tu dia tolak aku dudk kt ats katil mulut trus baring k tats katil dia.ckp “syg, b4 u balik, I nk blowjob lg btng u smpai u pancut syng, nor nak air u lagi” aku trs je bngun pi amik kain satin tadi.ltk k tats bdn aku ttp bdn n konek aku.belai2 guna kain tu, btng aku dh kers mcm kayu masa tu..

Dh lama I x pgng btng u ..ermmmm,btng u dh mkin besar and panjang.u ttp mcm dulu konek u sentiasa besih and x de bulu…aku dh telnjng bulat dpn dia…

aku trs kiss kt breast dia ngn bra dia buat ciuman bernafsu kt area situ tngn aku pi bukak kanciing bra lps kiss kt situ, trus jatuh kn bra dia..tetek dia mmg nmpk besr and tegang lagi.

dia akn cuba telan air aku sbb dia x pnh wat lagi….tiba2 suara dia kuat srh aku henjut dia kuat2 sbb dia nk pancut lajukn henjutan aku n aku santak dia abis2 bg senak…lps tu aku rasa air dia meleleh kt celah…aku relaks jap.aku pun pnt..hehehehe.Cuma x sbr nk tukar post aku baring n dia duk kt ats dia yng main peranan n aku Cuma tngk je.nafas dia dh cabut n trus baring…

aku tarik dia brng ats aku konek aku park kt pepek dia.org pun kiss mulut.ttp kn bontot dia ngn satin, lps tu aku raba2 dari punggung trus e bdn blkng dia.ngh terkngkng masa gesek kn btng kt pepek dia…lps je kiss, dia trus jilat kt leher aku, tetek aku dia gigit mnja.aku dia gesek2 kn kt bdn dia smbil dia ngh jilat ke bwh.prk btng aku kt tetek dia yng besr tu main gesek2 trus ke bwh trus msuk btng aku dlm mulut dia…mmg dia sedut kuat gila btng aku….

Aku Cuma dpt genggam tngn dia je smbil mnhn sdp masa tu.btul2 dia keje btng aku masa tu…dia lps je hisap, trus msuk kn btng aku kt pepek tukain dh tutup btng aku n pepek dia.ngh terlentng smbil tngk dia tetek dia nmpk putting tersembul di ebalik satin yng dia pkai tu…aku tngk muka dia terkemut kemut mnhnsmbil suara x stop2 mengerang.aku pun main kn peranan raba kt tetek dia.mmg dari tadi x henti2 duk naik trun,naik trun.tu aku trk dia brng k tats aku, aku cium n gigit2 kt ptng dia smbl aku yng henjut plak, mmg laju masa tu aku santak cukup smpai abis…dia duduk balik ats aku,aku tnggl kn baju satin tu.dia Cuma pkai kain satin tu je.trus trik dia baring lg aku hisap tetek dia…aku gomol2 puas2 kt kiri kanan ttek dia tu….suara dia mmg kuat masa aku henjut tu, lps tu dia ddk ats aku n dia henjut mkin laju lps tu dia meraung “im coming syng” ahaaaaaaahhh…dia trus longlai kt ats aku.peluk dia tngn aku ttp berjalan…kt bdn blkng dia trus ke punggung dia.trus guling bdn..

dia kt bwh aku k tats dia plak.rendam dulu btng aku.tu aku cabut.trus bukak kain dia dh terlnjng ttp bdn dia yng putih tu…aku trus msuk kn btng aku balik…kali ni aku msuk je trus hntk cukup2 kt pepek dia…

Aku trus brng dia k tats lantai berals kn carpet yng tbl kt situ.trus brng kt ats dia kiss mulut lagi..

110 Comments

  1. Having said that, it is best to click through to the vendor’s web site to find out the most inexpensive price and then download.

  2. Status is a zero-sum game, and every stick applied to one is a carrot to some other.

Comments are closed.